Jawatan Pemasar Jualan Sungai Siput


JAWATAN KOSONG
PEMASAR JUALAN
Gaji: RM1500.00 + Komisen jualan

Waktu Kerja :
Selasa hingga Ahad

10.00 Tengahari - 7.00 Malam

Alamat Bertugas:
📍CADAR PATCHWORK
No 770, Jalan Ipoh,
Tmn. Muhibbah Fasa 2,
31100 Sungai Siput (u), Perak.
(Sebaris Kedai Eco Rm2)

Gaji : RM1500 + komisen jualan
Cuti
: Mengikut Akta 265


📞Whatapps

Kami dari Syarikat Melur Hati Enterprise menjalankan perniagaan Cadar Patchwork yang beroperasi di Sungai Siput ( Sebaris Kedai Eco rm2) .

Kepada yang berminat boleh isi permohonan dibawah. Sebarang pertanyaan sila hubungi +60136917012 

Keterangan dan skop tugasan :

Seorang pemasar bertanggungjawab untuk mempromosikan dan menjual produk atau perkhidmatan syarikat melalui pelbagai saluran.Berikut ialah beberapa tugas biasa yang mungkin dijangka dilakukan oleh pemasar:

Penyelidikan Pasaran: Menjalankan penyelidikan pasaran untuk mengenal pasti keperluan, keutamaan dan trend pengguna untuk membangunkan strategi pemasaran yang sesuai dengan khalayak sasaran.

Strategi Pemasaran: Membangunkan rancangan dan strategi pemasaran yang sejajar dengan matlamat, belanjawan dan khalayak sasaran syarikat.

Pengiklanan: Membangunkan dan melaksanakan kempen pengiklanan merentas pelbagai saluran, seperti cetak, radio, televisyen, dalam talian dan media sosial, untuk mencapai khalayak sasaran.

Pengurusan Jenama: Membangunkan dan mengurus jenama syarikat, termasuk identiti, mesej dan reputasi jenama.

Perhubungan Awam: Menguruskan reputasi syarikat dengan media dan orang ramai melalui pelbagai inisiatif perhubungan awam, seperti siaran akhbar, jangkauan media dan acara.

Penciptaan Kandungan: Mencipta kandungan yang menarik untuk pelbagai saluran pemasaran, seperti tapak web, blog, media sosial(siaran langsung dan iklan) dan pemasaran e-mel.

Analitis: Menganalisis data dan metrik pemasaran untuk mengukur keberkesanan kempen pemasaran dan mengenal pasti kaedah untuk penambahbaikan.

Pengupayaan Jualan: Menyediakan pasukan jualan, alat dan sumber yang diperlukan untuk menjual produk dan perkhidmatan dengan berkesan.

Penglibatan Pelanggan: Membangunkan strategi penglibatan pelanggan untuk membina dan mengekalkan hubungan pelanggan, seperti program kesetiaan dan inisiatif maklum balas pelanggan.

Ringkasnya, pemasar memainkan peranan penting dalam mempromosikan dan menjual produk atau perkhidmatan syarikat melalui pelbagai saluran dan memastikan usaha pemasaran syarikat sejajar dengan matlamat, belanjawan dan  sasaran syarikat.

 

BORANG PERMOHONAN