skop kerja

Tawaran ini akan terbatal sekiranya pihak kami tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh 24 jam.


Melur Hati Enterprise


Skop Kerja Pemandu dan Pembantu Peribadi ( Driver & PA)

Berikut adalah skop kerja atau tugasan yang akan anda lalui sepanjang tugasan driver dan pa. Pihak majikan akan sentiasa memberi tunjuk ajar sekiranya kerja-kerja yang diberikan tiada dalam pengetahuan anda. Apa yang penting adalah sikap ingin belajar, rajin , menepati masa, amanah dan tanggungjawab dalam pekerjaan yang diberi.


PEMANDU/ DRIVER

Bermaksud disini anda dikehendaki menjalankan urusan Pemandu bagi urusan kerja rasmi Majikan dan urusan peribadi Majikan. Sebagai contoh Membawa Majikan ke Pejabat, membawa Majikan ke ke pejabat- pejabat kerajaan, menghantar dan mengambil anak Majikan sekolah atau tusyen. Membawa keluarga Majikan bercuti dan lain-lain

PEMBANTU PERIBADI ( PA )

Bermaksud disini membantu semua hal berkaitan kerja dan urusan peribadi Majikan. Pekerjaan sentiasa berubah mengikut keperluan majikan, pihak kami tidak dapat menyenaraikan tugasan ini keseluruhanya, ianya sentiasa berubah mengikut keadaan semasa. Namun berikut adalah senarai tugasan supaya anda mendapat gambaran jelas berkaitan tugasan ini. Di ingatkan senarai tugasa dibawah bukanlah kerja yang perlu dilakukan setiap hari sekadar pemahaman skop kerja anda.

a) Mencari pekerja di syarikatnya
b) Membantu menjawab phone Majikan.
c) Membawa kenderaan Majikan untuk di servis.
d) Membuat surat menyurat.
e) Menghidupkan lesen perniagaan.
f) Membantu dalam pembukaan kedai-kedai majikan seperti ( membuat signbord, memohon lesen perniagaan, interview pekerja dan lain-lain)
g) Membatu lakukan servey kedai-kedai yang berpotensi.

GAJI

Syarikat menawarkan gaji sebanyak RM1800.00 sebulan, dan juga akan membayar OT sekiranya anda bertugas melebihi waktu. Potongan kwsp dan socso juga akan dilakukan dari gaji anda. Syarikat juga akan memberi kenaikan gaji atau elauan tambahan lain mengikut prestasi tugasan anda.WAKTU KERJA

Bertugas
Selasa - Ahad
10.00 pagi - 7.00 petang
( waktu tugasan juga berkemungkinan akan berubah mengikut keadaan, walaubagaimana pun waktu kerja anda tidak akan melebihi 8 jam sehari)


ALAMAT TEMPAT KERJA

Lokasi : Sungai Siput Perak Utara
(Lokasi akan di maklum waktu interview)


JADUAL KERJA ( CONTOH)

Ini adalah jadual biasa yang perlu anda lakukan setiap hari, Tetapi bukanlah tetap, sekiranya majikan ada tugasan di kuala lumpur, jadi anda perlu bawa Majikan kesana, tidak perlulah menghantar anak ke sekolah. Jadual ini sebagai asas sahaja, Majikan akan maklum untuk sebarang perubahan masa dan waktu.

7.00 - 7.30 am - Hantar anak ke sekolah rendah dan menengah
7.30 - 8.30 am - Beli barang pasar
8.30 - 12.00 - Akan di beritahu Majikan
12.00 - 12.30 pm - Rehat
1.30 - 2.30 pm - Mengambil anak pulang ke sekolah
3.00 - 3.15 pm - Hantar anak sekolah agama
5.00 pm - Mengambil anak pulang sekolah

Berikut adalah secara ringkasan skop kerja bagi jawatan Driver dan PA, Sekiranya anda bersetuju dengan tugasan diatas, sila hantar salinan kad pengenalan & Lesen memandu pada ruangan dibawah.

Select your currency